Zivoni Metal Construct

Fast & safe . Every time. Everywhere.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul construcțiilor vă putem oferi servicii complete, fie că este vorba de proiectare sau constructii blocuri sau hale industriale.

De asemenea dispunem de toate resursele necesare pentru turnare a platformelor betonate exterioare sau interioare, dar nu în ultimul rând și soluții complete pentru pavarea aleilor, trotuarelor. Echipele noastre pot prelucra și reda eleganța fierului forjat, a inoxului sau a lemnului, aducând un ambient plăcut și inovativ proiectelor dumneavoastră.

Colaborând cu noi scapi de stresul coordonării echipelor de muncitori, de riscurile aferente unei construcții, de problemele tehnice inerente în timpul unei astfel de activități și primești în schimb un produs finit, cu garanții, creat exact pentru nevoile tale la cel mai bun raport calitate-preț .
Atât la halele metalice oferite de noi, cât și la cele cu structură de beton și la cele cu structura mixtă, oferim garanție.

Proiectare

Clădiri multietajate

Hale metalice

Centre comerciale

Proiectare

Departamentul de proiectare din cadrul companiei noastre, vă poate oferi un proiect care să îmbine funcționalitatea cu esteticul, să îmbine un aspect exterior atrăgător cu eficiența compartimentării interioare, și care mai presus de toate să fie eficient din punct de vedere al costurilor de construcție, evintând costuri suplimentare rezultate din erorile de proiectare.

Vă putem oferi servicii complete de proiectare, de la proiectare de case si blocuri până la proiecte de hale industriale, inclusiv obținerea tuturor avizelor pentru diferitele faze PUD, PUZ sau a autorizației de construcție si executarea lucrărilor.

Proiectare arhitectură  cuprinde imagini 3D, plan situație, planurile tuturor nivelelor, plan șarpantă (acoperiș), fațade, 1-2 secțiuni, 3-4 detalii execuție special.

Proiectare structură rezistență: cuprinde plan fundații, detalii fundaii, stâlpi, centuri, grinzi, planșee.

Proiectare instalații: cuprinde scheme instalații sanitare, termice și electrice, plan goluri tehnice.

Construcții

Dacă aveți nevoie de o construcție cu destinație de spațiu comercial sau industrial, vă putem oferi soluții benefice și eficiente pentru proiectul dumneavoastră: confecționarea structurii metalice, asamblare, montaj cât și finisaje interioare.

Suntem preocupați în permanență atât de proiectarea structurilor metalice cât și de execuția halelor metalice care să respecte normele legislative în vigoare, dar care să și satisfacă cerințele logistice, tehnice și nu în ultimul rând financiare.
Echipele tehnice vor executa în atelierele proprii confecționarea oricărui tip de structură metalică, execuția de armături din oțel beton (toata gama de dimensiuni și orice grad de complexitate), execuția de debitare a metalului, tăaieri laser, sablarea, vopsire, sudare.

Construcțiile noastre – hale metalice, fie industriale, fie spații comerciale din toată țara sunt dovada cea mai concludentă a capacitațiilor și abilităților noastre de a proiecta, executa, monta și de a duce la bun sfârșit, în timpul stabilit și la calitatea dorită orice proiect indiferent de anvergura acestuia.

Ai nevoie de mai multe informații?

Așteptăm cu nerăbdare să începem un nou proiect